Het huwelijk van Erika & Bram fotograferen was voor mij één van de tofste tot nu toe! (Dat zal ik waarschijnlijk nog veel zeggen... ;-)) Wat een lieve mensen, en het zoontje van Erika & Bram is zo'n schattig baasje. SMELT! :-)

Op Erika en Bram hun dag maakte ik een trouwreportage vanaf de eerste ontmoeting tussen de bruid en bruidegom tot aan de receptie. Tussenin maakten we tijd voor een fotosessie samen met hun zoontje aan het Kasteel van Wippelgem. Ook de huwelijksceremonie vond daar plaats. Een supertoffe locatie met een mooie achterliggende tuin, zeker en vast een aanrader voor mensen die in de buurt van Evergem wonen! 

Het is altijd fijn als mijn trouwers niet te veel aandacht besteden aan mij als trouwfotograaf tijdens de huwelijksceremonie en het feest. Zo kan ik hen samen met hun familie en vrienden op hun mooist fotograferen en op zoek gaan naar de echte mooie momenten. Dat was bij Erika en Bram helemaal het geval.   

TOPDAG! Bedankt, Erika en Bram, dat ik jullie dag mee mocht meebeleven! 

Liefs, 

Jolien 

Huwelijksspeech door de papa van Erika bij de feestzaal in Gentbrugge. Huwelijksreceptie in Gentbrugge, gefotografeerd door huwelijksfotograaf Jolien Coppens. Trouwreportage Gent - Trouwreportage Gentbrugge - Trouwreportage Evergem - Huwelijksreportage Gent - Huwelijksreportage Evergem - Huwelijksreportage Gentbrugge - Huwelijksfotograaf Jolien Coppens - Huwelijksfotografie Gent - Huwelijksfotografie Gentbrugge - Huwelijksfotografie Evergem - Huwelijksfotograaf Gent - Huwelijksfotograaf Gentbrugge - Huwelijksfotograaf Evergem - Huwelijksfotosessie Kasteel van Wippelgem te Evergem - Huwelijksceremonie Kasteel van Wippelgem

You may also like

Back to Top